ΑΠΛΙΚΑ "natural" - Κωδ. 11446

Το ελαιόδεντρο είναι συνυφασμένο στην αντίληψη όλων παγκοσμίως με τον κλασσικό αρχαιοελληνικό πολιτισμό. Έχει καταγραφεί στη μυθολογία και τις παραδόσεις ως θείο δώρο πρός τον άνθρωπο για όλες τις ιδιότητες του που το καθιστούν ξεχωριστό. Με απόλυτη γνώση της αξίας του σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε την πρωτότυπη, απέριττη, μοναδικής αισθητικής απλίκα τοίχου   natural συνδυάζοντας το ξύλο ελιάς με το γιούτα, επίσης φυσικό, ανακυκλώσιμο υλικό με πολύ ελκυστική όψη, εξαιρετική αντοχή στο χρόνο καθώς και τις υψηλές θερμοκρασίες ή έντονη έκθεση στο ηλιακό φώς.

Το ξύλο ελιάς περνάει αρκετά στάδια επεξεργασίας όπως διπλή εφαρμογή συντηρητικού, διπλή εφαρμογή ειδικού πυράντοχου βερνικιού και επίσης δύο φάσεις εφαρμογής πολυουρεθανικού βερνικιού επιτυγχάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, αντοχή και ασφάλεια.

Το γιούτα μορφοποιείται ως μπάλα χειροποίητα αφού προηγηθεί κατάλληλη επεξεργασία για να επιτευχθεί η επιθυμητή σκλήρυνση του. Η απλίκα διατίθεται σε 1φωτο διαφορετικών διαμέτρων με θερμοπλαστικό ντουί Ε27 το οποίο εμπερικλείεται μέσα σε εξάρτημα από ξύλο ελιάς ειδικά σχεδιασμένο για αυτή τη χρήση. Η βάση τοποθέτησης καθώς και το μπράτσο είναι φτιαγμένα από ξύλο ελιάς ενώ την κατά το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό χρήση φυσικών υλικών συμπληρώνει το εξαιρετικό σε εμφάνιση καφέ στριφτό υφασμάτινο καλώδιο.

Παράλληλα με τα υπόλοιπα φωτιστικά της σειράς natural αποτελούν μια νέα διακοσμητική πρόταση για ξεχωριστή διακόσμηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων συνδυάζοντας τη χάρη του φυσικού και την αξία του χειροποίητου με μέγιστη παραγωγική τυποποίηση.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Χρωματολόγιο: Μπάλα από γιούτα στο φυσικό του χρώμα / Υφασμάτινο καλώδιο καφέ σκούρο / Βάση τοίχου, μπράτσο και κάλυμμα ντουί από ξύλο ελιάς με άχρωμο σατινέ βερνίκι
  • Διαστάσεις: Φ210mm / 300mm / 400mm

Πολυμέσα

Please publish modules in offcanvas position.