ΠΟΡΤΑΤΙΦ "elia vintage" - Κωδ. 11645

Το ελαιόδεντρο είναι συνυφασμένο στην αντίληψη όλων παγκοσμίως με τον κλασσικό αρχαιοελληνικό πολιτισμό. Έχει καταγραφεί στη μυθολογία και τις παραδόσεις ως θείο δώρο πρός τον άνθρωπο για όλες τις ιδιότητες του που το καθιστούν ξεχωριστό. Με απόλυτη γνώση της αξίας του σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε το πρωτότυπο, απέριττο, μοναδικής αισθητικής πορτατίφ elia vintage συνδυάζοντας το ξύλο ελιάς ως βασικό εξάρτημα με τον ορείχαλκο αλλά και το αλουμίνιο που αποτελούν δύο εξαιρετικά μέταλλα.

Το ξύλο ελιάς περνάει αρκετά στάδια επεξεργασίας όπως διπλή εφαρμογή συντηρητικού, διπλή εφαρμογή ειδικού πυράντοχου βερνικιού και επίσης δύο φάσεις εφαρμογής πολυουρεθανικού βερνικιού επιτυγχάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, αντοχή και ασφάλεια. Το καπέλο αλουμινίου βάφεται ηλεκτροστατικά και ο ορειχάλκινος σωλήνας περνάει από ειδική επεξεργασία τεχνητής οξείδωσης που του προσδίδει όψη αντίκας.

Έχει θερμοπλαστικό ντουί Ε27 και κλείδωση στο άνω μέρος του καπέλου που δίνει τη δυνατότητα κίνησης του άνω και κάτω κατά 90 μοίρες. Στη βάση του υπάρχει επίσης ορειχάλκινος πενοστάτης που είναι χρήσιμος και προσφέρει κομψό στυλ. Προαιρετικά υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης μεταλλικού μοτίβου (Κρήτη - Σάμος) στη βάση. Την εξαιρετική ζεστή vintage εμφάνιση συμπληρώνει το στριφτό υφασμάτινο καφέ διακοσμητικό καλώδιο. Το κάτω μέρος της βάσης είναι επενδεδυμένο με σκούρα καφέ δερματίνη που εκτός από σταθερότητα στο πορτατίφ προσδίδει και αίσθηση πολυτέλειας.

Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα φωτιστικά της σειράς elia vintage αποτελούν μια νέα διακοσμητική πρόταση για ξεχωριστή διακόσμηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Χρωματολόγιο: Καπέλο σε οξυντέ (καφέ της σκουριάς) / Μπράτσο, κλείδωση και πενοστάτης αντικέ (μπρονζέ) / Βάση από ξύλο ελιάς με άχρωμο σατινέ βερνίκι / Υφασμάτινο καλώδιο καφέ σκούρο
  • Διαστάσεις: Φ135mm (Μεταλλικό καπέλο) / Ύψος 320mm / Βάση ~ 170Χ140mm / Μήκος καλωδίου 150cm

Πολυμέσα

Please publish modules in offcanvas position.