Προφίλ

Η ιστορία της PRISMALIGHT ξεκινά στα τέλη του 1993 στην Αθήνα αρχικά ως μια μικρή αλλά πολύ ενεργητική εμπορική επιχείρηση φωτιστικών που θεμελίωσε γρήγορα αρκετές συνεργασίες με επιλεγμένα καταστήματα πώλησης σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Η θερμή αποδοχή και στήριξη από τους συνεργάτες οδήγησε την επιχείρηση να μετεξελιχθεί σε κατασκευή φωτιστικών στις αρχές του 1997 και να βάλει έκτοτε τις βάσεις για την περαιτέρω πορεία.

Το πάθος για δημιουργία, η αφοσίωση στο αντικείμενο εργασίας και οι εξαιρετικές σχέσεις που κτίζονταν με προμηθευτές και πελάτες κατά την πάροδο του χρόνου οδηγούσαν την PRISMALIGHT σε μια σταθερά και αδιάκοπα ανοδική πορεία. Η ανοδική πορεία είναι το αποτέλεσμα πολλών παραγόντων στους οποίους η επιχείρηση επένδυσε με απόλυτη συνέπεια. Επένδυση στην εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο, επένδυση στην έρευνα αγοράς και εναρμόνιση με τις ανάγκες της, επένδυση στην καινοτομία με σταθερή προσήλωση στην υψηλών προδιαγραφών ποιότητα. Συνεργασίες με επιλεγμένους προμηθευτές υλικών και επεξεργασίας σε Ελλάδα και Ιταλία δυναμώνουν, συνεργασίες με επιλεγμένους πελάτες στο συντριπτικό ποσοστό της χώρας εξελίσσονται.

Το 2014 είναι έτος ριζικής αλλαγής. Η επιχείρηση ανανεώνεται και αλλάζει έδρα – μετά από 21 συνεχόμενα έτη δημιουργίας στην Αθήνα και Πανελλαδική ‘εμβέλεια’ η PRISMALIGHT μετακομίζει στη Σάμο σε ιδανική για τη λειτουργία της κτιριακή εγκατάσταση. Ανασυγκροτείται, αναδιοργανώνεται και σε μια ομολογουμένως δύσκολη συγκυρία για την Ελληνική αγορά στο σύνολο της συνεχίζει να δίνει δυναμικό παρόν βάζοντας τα θεμέλια για ένα ακόμα δυναμικότερο αύριο.

Η πλούσια εμπειρία και οι αξίες που απορρέουν μας καθοδηγούν σε ένα γεμάτο προκλήσεις μέλλον.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Παναγιωτίδης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η επιχείρηση PRISMALIGHT βρίσκεται στο Βαθύ της Σάμου. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας

Δημήτρης Παναγιωτίδης | 5ο Χλμ Σάμου - Πυθαγορείου, Θέση Βαρελά, Τ.Κ.83100, ΣΑΜΟΣ | Έδρα: 22730-23600 | Αθήνα: 210-2850282
info@prismalight.gr

Βρείτε μας στα Social Media:

Δείτε τους καταλόγους μας:

Δείτε Επίσης:
www.elegance-illuminated.eu